Buying a jacuzzi in Heino? Finesse Wellness is your specialist


Realize your dream with a jacuzzi at Finesse Wellness in Zwolle, near Heino. We are the experts in Jacuzzis, Swim Spas and Hot Tubs and are happy to help you with your purchase. Quality, sound advice and excellent service are central to us. Buying a jacuzzi is an important and beautiful step. It is a substantial investment, but with the right choice you will enjoy it for a long time. Together we ensure that you choose the perfect spa for your home in Heino.
Jacuzzi Kopen Platinum Spas Onyx

De beste jacuzzi’s vlakbij in Zwolle

Verander uw tuin in een oase met een jacuzzi van Finesse Wellness in Zwolle. Met de dalende energiekosten is nu de perfecte tijd om te investeren in uw eigen jacuzzi. Maar welke optie is de beste keuze voor u? Er is zoveel keuze en het is belangrijk om de juiste beslissing te maken. Bij Finesse Wellness in Zwolle bieden wij professioneel advies en helpen wij u bij het maken van een weloverwogen keuze. Wij informeren u over de verschillende opties en wat er belangrijk is "onder de motorkap". Onthoud dat jacuzzi eigenlijk gewoon een merknaam is, maar bij ons kunt u elk soort jacuzzi kopen. Bezoek onze showroom in Zwolle en ervaar de verschillende opties, wij nemen rustig de tijd voor u als onze klant.

Klanten die u voor gingen

Wellis Palermo jacuzzi
Wellis Pluto jacuzzi

Bezorging & Installatie

Wij kunnen uw aankoop bezorgen, plaatsen en aansluiten indien gewenst. Wij vullen het bad en testen het in uw bijzijn, zodat u 100% tevreden bent voordat wij vertrekken.

Kwaliteit

Kwaliteit staat voorop, maar het moet wel betaalbaar zijn. Wij streven altijd naar een goede prijs-kwaliteits verhouding, maar verkopen enkel kwaliteits-producten.

Support

Overal gaat wel eens wat mis, kan gebeuren, belangrijk is hoe en waneer het wordt opgelost. Wij streven naar een oplossing binnen twee weken met ons eigen serviceteam.

Veilig Betalen

U betaald pas op dag van levering als wij ter plekke zijn. Dit kan met een simpele overboeking.

dame in zwemspa dame in zwemspa

De specialist in de regio Zwolle

Wordt trotse eigenaar van een jacuzzi met Finesse Wellness in Zwolle. Als jong bedrijf hebben wij ons snel opgewerkt tot specialist op het gebied van jacuzzi's in de regio Zwolle. Onze showroom bevindt zich in Zwolle, maar wij zijn er voor de hele regio, van Zwolle tot aan Dronten, van Joure tot aan Winschoten en ver daarbuiten. Onze klanten komen uit heel Nederland voor onze kwalitatief hoogwaardige hottubs, spa's en jacuzzi's. Wij leveren en installeren uw jacuzzi, geven uitleg en bieden service en onderhoud. Bezoek onze showroom in Zwolle of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij garanderen u een uitstekende klantenservice en kwaliteit, ongeacht waar in Overijssel u woont.

Gun jezelf dat beetje extra

Vakantie Thuus - 365 dagen per jaar