Buying a jacuzzi in Overijssel?


A dream garden with a spa from Finesse Wellness in Overijssel. We are experts in jacuzzis, swim spas and hot tubs and offer you professional advice with your purchase. Quality, sound advice and excellent service are central to us. Buying a jacuzzi is an important and beautiful step, a major investment, but with the right choice you will enjoy it for years to come. We'll help you find the perfect spa for your home in Overijssel, and make sure you're happy with your purchase.

De beste jacuzzi’s dichtbij verkrijgbaar

Realiseer uw droom van een verfraaide tuin met een jacuzzi van Finesse Wellness in Zwolle. Met de dalende energieprijzen is nu de tijd om te investeren in een eigen jacuzzi. Maar welk type jacuzzi past het beste bij u? Er is zoveel keuze en het is belangrijk om de juiste keuze te maken. Bij Finesse Wellness in Zwolle bieden wij u professioneel advies en helpen wij u bij het maken van een weloverwogen keuze. Wij vertellen u alles over de verschillende opties en wat er "onder de motorkap" belangrijk is. Onthoud dat jacuzzi eigenlijk gewoon een merknaam is, maar bij ons kunt u elk soort jacuzzi kopen. Bezoek ons showroom in Zwolle en ervaar de verschillende opties, wij nemen rustig de tijd voor u als onze klant.

Klanten die u voor gingen

Wellis Pluto jacuzzi
Wellis Jupiter jacuzzi
Wellis Mars jacuzzi

Kwaliteit

Kwaliteit staat voorop, maar het moet wel betaalbaar zijn. Wij streven altijd naar een goede prijs-kwaliteits verhouding, maar verkopen enkel kwaliteits-producten.

Bezorging & Installatie

Wij kunnen uw aankoop bezorgen, plaatsen en aansluiten indien gewenst. Wij vullen het bad en testen het in uw bijzijn, zodat u 100% tevreden bent voordat wij vertrekken.

Veilig Betalen

U betaald pas op dag van levering als wij ter plekke zijn. Dit kan met een simpele overboeking.

Support

Overal gaat wel eens wat mis, kan gebeuren, belangrijk is hoe en waneer het wordt opgelost. Wij streven naar een oplossing binnen twee weken met ons eigen serviceteam.

dame in zwemspa dame in zwemspa

De specialist voor Noord-Oost Nederland

Wordt trotse eigenaar van een jacuzzi met Finesse Wellness in Zwolle. Als jong bedrijf hebben wij ons snel opgewerkt tot specialist op het gebied van jacuzzi's in de regio Overijssel. Onze showroom bevindt zich in Zwolle, maar wij zijn er voor de hele regio, van Zwolle tot aan Deventer, Raalte, Emmen, Haaksbergen, Hengelo, Biddinghuizen, Enschede en ver daarbuiten. Onze klanten komen uit heel Noord-Oost Nederland voor onze kwalitatief hoogwaardige hottubs, spa's en jacuzzi's. Wij leveren en installeren de jacuzzi, geven uitleg en bieden service en onderhoud. Bezoek onze showroom in Zwolle of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij garanderen u een uitstekende klantenservice en kwaliteit, ongeacht waar in Overijssel u woont.

Gun jezelf dat beetje extra

Vakantie Thuus - 365 dagen per jaar