Jacuzzi

Welcome to the ultimate luxury hot tub destination. Whether you're looking for a romantic bubble bath for two or a large Jacuzzi for the whole family, you'll find it all with us. In addition to relaxation, our Jacuzzis offer a range of health benefits, including reducing muscle tension, improving circulation and relieving stress and anxiety.

Our range consists of top brand hot tubs with several options to choose from, including different sizes, shapes, jets and added features such as lighting and music. In addition, we also have jacuzzis with different types of filters and heating systems to maintain the water quality.

Our experienced staff are always ready to help you find the perfect hot tub for your needs. Whether you have questions about size, features or maintenance, we're here to help.

And best of all, our hot tubs are affordable and high quality, so you get the luxury and relaxation you deserve without breaking the bank.

Choose your ideal jacuzzi today and enjoy the benefits of a spa in your own home. With us you are assured of quality, service and relaxation, everything you need for a perfect jacuzzi experience.

Platinum Spas

Dit merk is eigendom van Superior Wellness, een Brits bedrijf dat kwalitatief hoogwaardige spa's produceert die zeer goed uitgerust zijn voor een scherpe prijs.

Bij Platinum Spas gebruiken ze alleen componenten van de hoogste kwaliteit, daarom hebben ze gekozen voor het wereldwijd bekende Balboa als ons controlesysteem. Elke spa van Platinum Spas maakt gebruik van Balboa-heaters, bedieningspanelen en control-unit. Daarnaast gebruiken ze een zeer efficiënte isolatie.

Service Icoon

Eigen Servicedienst

Wij hebben een eigen Service Dienst die vakkundig bezorgd en installeerd.

Keuze Icoon

Eerlijk en Persoonlijk Advies

Wij nemen voor al onze klanten uitgebreid de tijd om u voor te lichten, voorbeelden te laten zien en vragen te beantwoorden.

Kwaliteits Icoon

Kwaliteit voor een Goede Prijs

Wij verkopen uitsluitend kwaliteit en zoeken altijd naar een win-win situatie met de klant.

Innovatie Icoon

Nieuwste Modellen

Wij zoeken altijd naar nieuwe innovaties op de markt om onze klanten het juiste te kunnen leveren.

FinesseSpa

FinesseSpa heeft een brede range aan kwaliteitsproducten. Wij voeren de jacuzzi's, hottubs en sauna's.

De jacuzzi's zijn van de hoogste kwaliteit, gemaakt met RVS frames en om de energiekosten laag te houden hebben ze dikke isolatie op bodem, zijpanelen en kuip.

Alles is netjes afgewerkt en voor de bediening wordt gebruik gemaakt van Gecko controlers, heaters en bedieningspanelen. Gecko is een Canadees merk dat samen met Balboa marktleider is.

De baden zijn volgens Europese kwaliteitseisen gebouwd en worden zorgvuldig aan een uitgebreide quality control onderworpen.

Klanten zeggen

"Snel en een goede service. Jacuzzi is geplaatst en mooi afgeleverd. Bedankt voor jullie top product."

P. de Jonge

"Zeer goede aflevering en service , dit bedrijf is ten zeerste aan te raden goud eerlijke mensen.De nazorg is perfect. Produkten altijd voorradig, super te vreden."

R. Onstwedder

"Juiste service met een luisterend oor."

Harrie Kroezen

"Fijn bedrijf, goede service en hele vlotte levering. ‘S ochtends geplaatst en ‘s middags al lekker kunnen bubbelen."

Renate Elhorst-Roons

"Prima eerlijk advies, nemen royaal de tijd. Alles op voorraad. Vriendelijk geholpen. Absoluut een aanrader."

Bart

Wellis Pluto jacuzzi
Wellis Jupiter jacuzzi
PLATINUM-SPAS-TOPAZ-Verlicht
Wellis Mars jacuzzi
Jacuzzi Kopen Platinum Spas Onyx

Ontspan in luxe met een jacuzzi: kies de perfecte bubbelbad voor jouw behoeften

Een jacuzzi is de perfecte manier om te ontspannen en tot rust te komen na een lange dag werken, een intensieve workout of gewoon om te genieten van een luxe ervaring. Of je nu op zoek bent naar een intiem bubbelbad voor twee of een grotere jacuzzi voor het hele gezin, er is een perfecte jacuzzi voor iedereen.

Een jacuzzi biedt niet alleen ontspanning, maar heeft ook vele gezondheidsvoordelen. Het warme water en de massagestralen helpen bij het verminderen van spierspanning en pijn, het verbeteren van de bloedsomloop en het verlichten van stress en angst.

Bij het kiezen van een jacuzzi zijn er veel verschillende opties om te overwegen. Van het formaat en de vorm tot de hoeveelheid jets en de toegevoegde functies, zoals verlichting en muziek. Er zijn ook jacuzzi's met verschillende soorten filters en verwarmingssystemen om de waterkwaliteit op peil te houden.

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment jacuzzi's van topmerken, met een scala aan opties om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudig instapmodel of een luxe bubbelbad met alle toeters en bellen, wij hebben het allemaal. Onze ervaren medewerkers staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte jacuzzi voor jouw behoeften.

Dus als je op zoek bent naar een manier om te ontspannen en te genieten van de voordelen van een jacuzzi, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons uitgebreide assortiment en vind jouw ideale jacuzzi vandaag nog!

Wat is een jacuzzi?

Wat is het verschil tussen een jacuzzi en een bubbelbad?

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een jacuzzi?

Wat zijn de verschillende soorten jacuzzi's?

Hoe onderhoud ik mijn jacuzzi?