Platinum Spas logo

Platinum Spas - High Quality Spa's

Het merk Platinum Spas is opgericht door het Britse Superior Wellness dat is gevestigd in Chesterfield. De jacuzzi's worden al vanaf 2013 gebouwd. Sinds 2019 is de productie overgeheveld naar een nieuwe 37.000m2 fabriek. Hierbij hebben ze zelf de kwaliteitscontrole in handen. Elke jacuzzi wordt nauwkeurig controleert op vele aspecten waarbij het geheel per spa wordt vastgelegd op video voor het geval dat er achteraf mis blijkt te zijn gegaan. Zo kunnen snel de oorzaak opsporen en de nodige actie ondernemen.

Enorm laag in Energie verbuik

Zeer goed geïsoleerde spa

Door de warmte terug naar binnen te reflecteren, kan de verloren warmte van de pompen en andere componenten worden hergebruikt. De warmte wordt vervolgens gebruikt om de temperatuur te helpen handhaven door middel van warmteoverdracht via de enorme hoeveelheden leidingen; dit helpt bij het verlagen van de totale energiekosten. Het gebruik van de nieuwe met folie gecoate ombouwpanelen reflecteert houdt ook de koude lucht uit de uw spa, terwijl de warmte weer naar binnen wordt teruggekaatst, wat een dubbel voordeel oplevert. De eindgebruiker zou een aanzienlijk verschil moeten merken in de warmte die in de hottub wordt vastgehouden, evenals een verlaging van de energiekosten. Deze technologie is in 2022 bekroond met de Hot Tub Energy Efficiency Eco Award op UK Spa & Pool.

 Superior Heatlock Insulation Process SHIP

Scherp Geprijsde Kwaliteit

Platinum Spas Fabriek

Beste prijs-kwaliteit jacuzzi

Platinum Spas bestaat als merk sinds 2016. Het merk is opgericht door het Britse Superior Wellness dat is gevestigd in Chesterfield. Sinds 2019 is de productie overgeheveld naar een nieuwe 37.000m2 fabriek. Hierbij hebben ze zelf de kwaliteits controlle in handen. Elke Platinum Spas jacuzzi wordt nauwkeurig controlleerd op vele aspecten waarbij het geheel per spa wordt vastgelegd op video.

De nadruk ligt bij Platinum Spas op een uitstekende kwaliteit voor een goede prijs. Naast kwaliteit is tegenwoordig ook de prijs van het gebruik zeer belangrijk wat men ondervangen heeft door zeer goede isolatie standaard te leveren. We hebben het dan over bodem, kuip, cover en zijpanelen wat je weer vertaald in de lage maandelijkse kosten.

Robuust gebouwd

Sterke jacuzzi

Als je fundament niet goed is, zal je niet goed kunnen bouwen. Platinum Spas gebruikt 304 roestvast staal voor de zeer belangrijke frameconstructie. 304 RVS is de meest voorkomende vorm van roestvrij staal die over de hele wereld wordt gebruikt, vanwege zijn uitstekende corrosieweerstand en waarde. In tegenstelling tot sommige fabrikanten gebruiken we een sterk vierkant buisframe in plaats van een zwakker C-frame.

De voordelen van roestvrij staal zijn onder meer:

  • Veel sterker en lichter dan een traditioneel houten frame, corrosiebestendig en omdat staal stabiel is, zal het niet uitzetten of krimpen in extreme atmosferische omstandigheden.
  • Esthetisch netter en een nette afwerking biedt betere toegang in de spa voor doorlopend onderhoud. Gelaste verbindingen zijn veel sterker dan geschroefde verbindingen.
Stainless Steel Jacuzzi Frame

Tot 10 jaar Garantie

Platinum Spas heeft een uitstekende garantie waardoor u met een gerust hart kunt genieten van uw eigen wellness.

  • 10 jaar garantie op de kuipstructuur van de spa: Superior Wellness garandeert de structurele integriteit van de spakuip tegen waterverlies als gevolg van materiaal- of fabricagefouten.
  • 5 jaar garantie op het kuipoppervlak van de spa: Superior Wellness garandeert het kuipoppervlak van de spa tegen blaasvorming, barsten en delaminatie.
  • 2 jaar garantie op de bedieningskast en de displaymodule: Superior Wellness garandeert het display en de spa-bedieningskast tegen materiaal- en fabricagefouten. Deze garantie wordt niet gegeven op zekeringen, lampjes en pakkingen.
  • 2 jaar op pompen: Superior Wellness garandeert de jet- en circulatiepompen tegen materiaal- en fabricagefouten.

Een lust voor het oog

Platinum-Spas-BARCELONA-MIDNIGHT-CANYON-leds

Prachtig verlichte spa

De verlichting brengt uw spa-ervaring tot leven met het innovatieve gebruik van LED's. Een reeks sfeerverhogende, meerkleurige LED-lampen zult u genieten van uw spa-avond als de zon ondergaat.

De premium lijn heeft afhankelijk van het model verlichting onderwater, onder de waterlijn, op de hoekpanelen, bij het logo, drankhouders, in de fonteinen, jets en watervallen.

Ze zijn stuk voor stuk een plaatje om te zien.

Platinum Spas BARCELONA MIDNIGHT CANYON LED
Keuze Icoon

Keuze

Er wordt continu gewerkt aan uitbreiding en verbetering van de Bekroonde Spa's en Zwemspa's om alle klanten te kunnen bedienen.

Kwaliteits Icoon

Kwaliteit

Elke Jacuzzi en ZwemSpa wordt geproduceerd met de hoogste kwaliteitseisen.

Service Icoon

Service

Platinum Spas biedt tot 10 jaar garantie.

Innovatie Icoon

Innovatie

Platinum Spas loopt voorop met Innovatief design en features waarmee zij meer dan twee decennia ervaring hebben.