Buying a jacuzzi in Zwolle? Finesse Wellness is your specialist


Buying a Jacuzzi in Zwolle - Finesse Wellness is happy to help you. We are the specialist for jacuzzis, swim spas and hot tubs in Zwolle. Quality, sound advice and excellent service are our priorities. Buying a jacuzzi is an important investment, which is why we help you make the right choice. Experience long-lasting enjoyment with a jacuzzi from Finesse Wellness. As a family business, we believe it is important to have personal contact and to provide service to our customers.
Jacuzzi Kopen Platinum Spas Onyx

De beste jacuzzi’s voor een eerlijke prijs

Energieprijzen dalen weer en die droom begint weer naar voren te komen. Je wilt eindelijk je tuin verfraaien met een jacuzzi. In je hoofd heb je de keuze al gemaakt, maar nu begint je avontuur pas echt. Je koopt namelijk nooit zomaar een jacuzzi. Er is ontzettend veel keuze. Het begint allemaal met de keuze voor het juiste type. Hoe zit het eigenlijk "onder de motorkap"? Wat zijn de verschillen en wat is nou echt belangrijk? Wij vertellen je daar graag alles over.

Bij Finesse Wellness kun je terecht om elk soort jacuzzi te kopen in Zwolle. Wist je dat jacuzzi eigenlijk gewoon een merknaam is? Wij gebruiken deze term ook breed omdat mensen hier aan gewend zijn. Maar de ene jacuzzi is dus de andere niet. Wanneer wij onze klanten over de verschillen en mogelijkheden vertellen, gaat er vaak een wereld voor hen open. Kom eens langs, zie en ervaar de verschillen. Wij nemen rustig de tijd voor onze klanten.

Klanten die u voor gingen

Wellis Palermo Jacuzzi
Wellis Mars Jacuzzi
JACUZZI-PLAATSING-ZWOLLE

Kwaliteit

Kwaliteit staat voorop, maar het moet wel betaalbaar zijn. Wij streven altijd naar een goede prijs-kwaliteits verhouding, maar verkopen enkel kwaliteits-producten.

Bezorging & Installatie

Wij kunnen uw aankoop bezorgen, plaatsen en aansluiten indien gewenst. Wij vullen het bad en testen het in uw bijzijn, zodat u 100% tevreden bent voordat wij vertrekken.

Veilig Betalen

U betaald pas op dag van levering als wij ter plekke zijn. Dit kan met een simpele overboeking.

Support

Overal gaat wel eens wat mis, kan gebeuren, belangrijk is hoe en waneer het wordt opgelost. Wij streven naar een oplossing binnen twee weken met ons eigen serviceteam.

dame in zwemspa dame in zwemspa

De specialist voor Noord-Oost Nederland

Ondanks dat wij een jong bedrijf zijn, hebben wij in korte tijd een naam opgebouwd als specialist op het gebied van jacuzzi’s in Overijssel. Je vindt ons bedrijf en onze showroom in Zwolle. Dus als je een jacuzzi wilt kopen in Zwolle, is jouw specialist in de buurt. Wij willen er echter zijn voor de hele regio. Dat vinden wij belangrijk. Een jacuzzi kopen vanuit elders in Overijssel is bij ons nooit een probleem: wij bezorgen door heel Noord-Oost Nederland. Ook zorgen wij vanzelfsprekend voor een vakkundige installatie, leggen wij je alles uit en kun je bij ons terecht voor service en onderhoud. Klanten uit onder andere Zwolle, Raalte, Deventer, Emmen, Haaksbergen, Hengelo Biddinghuizen, Enschede en nog veel meer plekken in Overijssel, Drenthe, Gelderland, Flevoland, Friesland en Groningen weten ons te vinden voor het kopen van een hottub, spa of jacuzzi en dat maakt ons trots. Omdat wij dit zien als een bewijs dat onze klanten de kwaliteit, service en toewijding van Finesse Wellness waarderen. Dus waar je ook woont in Overijssel: wil je een jacuzzi kopen, trek dan de tijd uit om even bij ons langs te komen. Wij zullen je niet teleurstellen.

Gun jezelf dat beetje extra

Vakantie Thuus - 365 dagen per jaar