Information

Ontdek de perfecte spa voor jouw droommomenten

Ontdek de perfecte spa voor jouw droommomenten

Ben je op zoek naar ultieme ontspanning en welzijn in eigen huis? Dan is een spa de perfecte toevoeging aan jouw woning! Met een eigen spa creëer je een oase van rust en geniet je van talloze voordelen voor lichaam en geest.

Waarom een spa kopen?

 • Ontspannen en ontspannen thuis: Laat de drukte van de dag achter je en geniet van een moment van pure rust in jouw eigen spa.
 • Verwen jezelf met diverse behandelingen: Van massages en bubbelbaden tot sauna's en stoombaden, met een spa heb je alle mogelijkheden om jezelf te verwennen.
 • Verbeter je gezondheid en welzijn: Regelmatig gebruik van een spa kan stress verminderen, pijn verlichten, de slaap verbeteren en je algehele gezondheid en welzijn bevorderen.
 • Verhoog de waarde van je woning: Een spa is een waardevolle toevoeging aan je woning en kan de aantrekkingskracht en verkoopprijs verhogen.

Welke spa is geschikt voor jou?

Er zijn verschillende soorten spa's op de markt, elk met hun eigen unieke kenmerken. Bij het kiezen van een spa is het belangrijk om rekening te houden met jouw budget, de beschikbare ruimte in jouw woning en jouw gewenste functionaliteiten.

 • Buitenspa's: Buitenspa's zijn perfect om te genieten van de frisse buitenlucht en het prachtige uitzicht. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen, met diverse features zoals bubbelbaden, sauna's en stoombaden.
 • Binnenspa's: Binnenspa's zijn ideaal voor als je minder ruimte hebt of als je het hele jaar door van je spa wilt genieten. Ze zijn verkrijgbaar in diverse modellen en stijlen, zodat er altijd een spa is die perfect past bij jouw interieur.
 • Opblaasbare spa's: Opblaasbare spa's zijn een voordelige en praktische optie als je op zoek bent naar een spa die je gemakkelijk kunt opbergen en verplaatsen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen, met diverse features zoals bubbelbaden en zitjes.

Waar koop je een spa?

Je kunt een spa kopen bij diverse online en offline retailers. Het is belangrijk om verschillende aanbieders te vergelijken en prijzen en features te controleren voordat je een aankoop doet.

Tips voor het kopen van een spa:

 • Bepaal je budget: Hoeveel ben je bereid te besteden aan een spa?
 • Meet de beschikbare ruimte: Zorg ervoor dat je weet hoeveel ruimte je hebt voor een spa.
 • Stroomvoorziening: Welke capaciteit mogelijkheden heeft je meterkast. Heb je een mogelijkheid om 16A, 32A of zelf krachtstroom te gebruiken?
 • Lees reviews: Lees reviews van andere spa-eigenaren voordat je een aankoop doet.
 • Vergelijk prijzen: Vergelijk prijzen van verschillende aanbieders, maar let op dat je alle dingen meeneemt in het vergelijk. Denk aan een cover (sommige bieden dit optioneel aan), een trappetje, coverlift, waterbehandeling, filters, bezorging en installatie. Bepaal hierna zelf je budget en kijk wat er over blijft. 
 • Proefzitten: We zijn allemaal uniek, uw lengte en postuur moet passen bij het bad, want uw wilt natuurlijk ontspannen zitten of liggen. Het is belangrijk om dus in een droog bad proef te zitten, want zit het droog niet lekker zoek dan verder.
 • Kwaliteit: Je koopt geen pakje boter zeggen wij altijd, het is een aankoop voor de komende 10-15 jaar (of langer). Laat u overtuigen van de kwaliteit en laat je niet misleiden door land van productie, dit wordt als verkoopargument gebruikt. Er wordt overal slecht en goed geproduceerd, in Europa, America, China enz. Er zijn Europese en Amerikaanse merken die wij niet willen verkopen omdat ze ronduit slecht zijn. 
 • Kies een betrouwbare verkoper: Koop je spa bij een betrouwbare verkoper met een goede klantenservice.

Geniet van jouw eigen spa!

Met de juiste spa creëer je een oase van rust en geniet je van talloze voordelen voor lichaam en geest. Ontdek de wereld van spa's en vind de perfecte spa voor jouw droommomenten!

Kijk vast bij ons aanbod en kom langs in onze showroom in Zwolle voor het eerlijke verhaal en gedegen advies. 

Vorhergehend
Genießen Sie die Kälte für mehr Gesundheit und Wohlbefinden