Jacuzzi kopen Groningen?


Ben je gevestigd in Groningen en op zoek naar de perfecte plek om een jacuzzi te kopen? Finesse Wellness, opgericht door een geboren Groninger, is jouw toonaangevende specialist in Noord-Oost Nederland. Hoewel we een relatief jong bedrijf zijn, hebben we snel een reputatie opgebouwd als dé jacuzzi specialist in de regio, met onze basis en showroom in Zwolle. Of je nu in Groningen-Stad, Veendam, Stadskanaal, Winschoten of elders in de provincie Groningen woont, je kunt altijd bij ons terecht voor jouw jacuzzi.

Onze Groningse roots zorgen ervoor dat we de mentaliteit van de regio door en door begrijpen. We bedienen met trots de hele regio, van Groningen tot Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland en Friesland. Klanten uit al deze diverse locaties hebben al gekozen voor Finesse Wellness voor de aankoop van hun hottub, spa of jacuzzi, iets waar we enorm trots op zijn. Het toont aan dat onze klanten de kwaliteit, service en toewijding van Finesse Wellness waarderen.

Bij ons is het aanschaffen van een jacuzzi vanuit heel Noord-Oost Nederland een eenvoudige zaak. We zorgen voor levering en vakkundige installatie, bieden uitgebreide uitleg en zorgen ook na de aankoop voor service en onderhoud. Of je nu in de stad Groningen woont, of in een van de andere prachtige plaatsen in de provincie, als je van plan bent een jacuzzi te kopen, nodigen we je uit om langs te komen bij Finesse Wellness. We kennen de Groningse mentaliteit en zullen je niet teleurstellen!


Platinum Spas Happy v3-Finesse Wellness BV

De beste jacuzzi’s voor de beste prijs

Verfraai uw tuin met een jacuzzi van Finesse Wellness in Zwolle. Met de dalende energieprijzen wordt uw droom om een eigen jacuzzi te hebben steeds dichterbij. Maar waar moet u op letten bij het kopen van een jacuzzi? Er is zoveel keuze en het is belangrijk om het juiste type te kiezen. Bij Finesse Wellness helpen wij u graag bij het maken van een weloverwogen keuze. Wij vertellen u alles over de verschillen en wat er echt belangrijk is "onder de motorkap".

Onthoud dat jacuzzi eigenlijk gewoon een merknaam is, maar bij Finesse Wellness in Zwolle kunt u elk soort jacuzzi kopen. Kom gerust eens langs en ervaar de verschillen, wij nemen rustig de tijd voor u als onze klant.

Klanten die u voor gingen

Wellis Jupiter jacuzzi

Kwaliteit

Kwaliteit staat voorop, maar het moet wel betaalbaar zijn. Wij streven altijd naar een goede prijs-kwaliteits verhouding, maar verkopen enkel kwaliteits-producten.

Veilig Betalen

U betaald pas op dag van levering als wij ter plekke zijn. Dit kan met een simpele overboeking.

Support

Overal gaat wel eens wat mis, kan gebeuren, belangrijk is hoe en waneer het wordt opgelost. Wij streven naar een oplossing binnen twee weken met ons eigen serviceteam.

Bezorging & Installatie

Wij kunnen uw aankoop bezorgen, plaatsen en aansluiten indien gewenst. Wij vullen het bad en testen het in uw bijzijn, zodat u 100% tevreden bent voordat wij vertrekken.

dame in zwemspa dame in zwemspa

De specialist voor Noord-Oost Nederland

Op zoek naar een betrouwbare plek om een jacuzzi te kopen in Friesland? Finesse Wellness is jouw specialist in Noord-Oost Nederland. Hoewel we een jong bedrijf zijn, hebben we snel naam gemaakt als dé jacuzzi specialist in Overijssel, met onze showroom gevestigd in Zwolle. Of je nu in Joure, Heerenveen, Leeuwarden, Lemmer of elders in Friesland woont, bij ons kun je altijd terecht voor een jacuzzi.

Onze service strekt zich uit over de gehele regio, van Friesland tot Drenthe, Gelderland, Flevoland, Overijssel en Groningen. Klanten uit deze uiteenlopende locaties hebben ons al gevonden voor de aankoop van hun hottub, spa of jacuzzi, iets waar we bijzonder trots op zijn. Dit toont aan dat onze klanten de kwaliteit, service en toewijding van Finesse Wellness waarderen.

Bij ons is het kopen van een jacuzzi vanuit heel Noord-Oost Nederland geen enkel probleem. Wij zorgen voor een snelle levering en vakkundige installatie, geven uitgebreide uitleg en bieden service en onderhoud. Dus waar je ook woont in Friesland, als je een jacuzzi wilt kopen, kom dan zeker bij ons langs. Finesse Wellness stelt je niet teleur!

Gun jezelf dat beetje extra

Vakantie Thuus - 365 dagen per jaar