Een jacuzzi kopen in Joure? Finesse Wellness is jouw specialist

Is het jouw droom om eindelijk die jacuzzi te kopen? Dan helpt Finesse Wellness je met plezier. Wij zijn de specialist voor het aanschaffen van jacuzzi’s, zwemspa’s en hottubs in Joure. Bij ons kun je niet alleen rekenen op kwaliteit, maar ook op gedegen advies en uitstekende service. Een jacuzzi kopen is een mooi moment en een belangrijk moment ook. Je staat namelijk op het punt om een behoorlijke investering te doen. Een investering waar je lang van wilt kunnen genieten. Samen zorgen wij ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Dames genieten in jacuzzi

Alle soorten jacuzzi’s, spa’s en hottubs

Je wilt een jacuzzi kopen, maar met dat besluit begint je zoektocht pas. Je koopt namelijk nooit zomaar een jacuzzi. Er is ontzettend veel keuze. Het begint allemaal met de keuze voor het juiste type. Want weet jij precies wat het verschil is tussen een jacuzzi, hottub of buitenspa, bijvoorbeeld? Exact. Wij vertellen je daar graag alles over.

Bij Finesse Wellness kun je terecht om elk soort jacuzzi te kopen. Wist je dat jacuzzi eigenlijk gewoon een merknaam is? Wij gebruiken deze term ook breed omdat mensen hier aan gewend zijn. Maar de ene jacuzzi is dus de andere niet. Wanneer wij onze klanten over de verschillen en mogelijkheden vertellen, gaat er vaak een wereld voor hen open.

Gratis Verzending

Gratis verzending vanaf €20. Daaronder brengen wij €3,95 verzendkosten in rekening.

Geld Terug Garantie

Bij online bestellingen heeft u het recht om binnen 14 dagen uw product terug te sturen zonder opgave van reden.

Support

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor ondersteuning en hebben een eigen serviceteam.

Veilig Betalen

Betaal veilig met iDeal. Vertrouwd en snel.

vrouw in zwemspa vrouw in zwemspa

De specialist voor Noord-Oost Nederland

Ondanks dat wij een jong bedrijf zijn, hebben wij in korte tijd een naam opgebouwd als specialist op het gebied van jacuzzi’s in Overijssel. Je vindt ons bedrijf en onze showroom in Zwolle. Dus als je een jacuzzi wilt kopen in Zwolle, is jouw specialist in de buurt. Wij willen er echter zijn voor de hele regio. Dat vinden wij belangrijk. Een jacuzzi kopen vanuit elders in Overijssel is bij ons nooit een probleem: wij bezorgen door heel Noord-Oost Nederland. Ook zorgen wij vanzelfsprekend voor een vakkundige installatie, leggen wij je alles uit en kun je bij ons terecht voor service en onderhoud. Klanten uit onder andere Zwolle, Raalte, Deventer, Emmen, Haaksbergen, Hengelo Biddinghuizen, Enschede en nog veel meer plekken in Overijssel, Drenthe, Gelderland, Flevoland, Friesland en Groningen weten ons te vinden voor het kopen van een hottub, spa of jacuzzi en dat maakt ons trots. Omdat wij dit zien als een bewijs dat onze klanten de kwaliteit, service en toewijding van Finesse Wellness waarderen. Dus waar je ook woont in Overijssel: wil je een jacuzzi kopen, trek dan de tijd uit om even bij ons langs te komen. Wij zullen je niet teleurstellen.

Onze Merken

Gun jezelf dat beetje extra

Vakantie Thuus - 365 dagen per jaar