Jacuzzi kopen in Wezep? Finesse Wellness is jouw specialist


Verander uw tuin in een oase met een jacuzzi van Finesse Wellness in Wezep. Wij zijn experts in jacuzzi's, zwemspa's en hottubs en helpen u graag bij uw aankoop. Kwaliteit, advies en service staan bij ons centraal. Het kopen van een jacuzzi is een belangrijke stap en een forse investering, maar met de juiste keuze zult u er jaren plezier van hebben. Wij werken samen met u om de perfecte jacuzzi voor uw huis te vinden.
Jacuzzi Kopen Platinum Spas Onyx

De beste jacuzzi’s in Zwolle vlakbij Wezep

Wordt de trotse eigenaar van een jacuzzi met Finesse Wellness in Zwolle. Ons bedrijf heeft zich snel opgewerkt tot een specialist op het gebied van jacuzzi's in de regio Zwolle en omstreken. Onze showroom is gevestigd in Zwolle, maar wij zijn er voor de hele regio, van Zwolle tot Epe, Wezep, Hattem, Oldebroek, Elburg, 't Harde en ver daarbuiten. Onze klanten komen uit heel Noord-Oost Nederland voor onze kwalitatief hoogwaardige hottubs, spa's en jacuzzi's. Wij verzorgen de levering en installatie, geven uitleg en bieden service en onderhoud. Bezoek onze showroom in Zwolle of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij garanderen u een uitstekende klantenservice en kwaliteit, ongeacht waar in Overijssel u woont.

Klanten die u voor gingen

Wellis Jupiter jacuzzi
Wellis Jupiter jacuzzi
Wellis Mars jacuzzi

Bezorging & Installatie

Wij kunnen uw aankoop bezorgen, plaatsen en aansluiten indien gewenst. Wij vullen het bad en testen het in uw bijzijn, zodat u 100% tevreden bent voordat wij vertrekken.

Kwaliteit

Kwaliteit staat voorop, maar het moet wel betaalbaar zijn. Wij streven altijd naar een goede prijs-kwaliteits verhouding, maar verkopen enkel kwaliteits-producten.

Support

Overal gaat wel eens wat mis, kan gebeuren, belangrijk is hoe en waneer het wordt opgelost. Wij streven naar een oplossing binnen twee weken met ons eigen serviceteam.

Veilig Betalen

U betaald pas op dag van levering als wij ter plekke zijn. Dit kan met een simpele overboeking.

dame in zwemspa

De specialist in de regio Zwolle

Wordt trotse eigenaar van een jacuzzi met Finesse Wellness in Zwolle. Als jong bedrijf hebben wij ons snel opgewerkt tot specialist op het gebied van jacuzzi's in de regio Zwolle.


Onze showroom bevindt zich in Zwolle, maar wij zijn er voor de hele regio, van Zwolle tot aan Deventer, Heino, Raalte, Haaksbergen, Hengelo, Enschede en ver daarbuiten. Onze klanten komen uit heel Noord-Oost Nederland voor onze kwalitatief hoogwaardige hottubs, spa's en jacuzzi's. Wij leveren en installeren de jacuzzi, geven uitleg en bieden service en onderhoud. Bezoek onze showroom in Zwolle of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij garanderen u een uitstekende klantenservice en kwaliteit, ongeacht waar in Overijssel u woont.


Kom eens lang en ervaar of we bij elkaar passen, want ondanks het product en de prijsstelling goed moet zijn als je een jacuzzi koopt, het blijft toch mensenwerk. Mensen doen zaken met mensen en die klik moet er zijn bij een grote aankoop. Wij gaan altijd voor een win-win. Het moet voor de klant een goede deal zijn, maar ook voor ons, anders beginnen we er niet aan, dan past het op dit moment simpelweg niet. Als je een jacuzzi koopt in de omgeving van Wezep, dan wil je ook dat er de juiste nazorg wordt geboden en dat kan niet als we er niets op verdienen.

Gun jezelf dat beetje extra

Vakantie Thuus - 365 dagen per jaar