Een jacuzzi kopen in Raalte? Finesse Wellness is jouw specialist


Droomt u ervan om eindelijk een spa te kopen? Finesse Wellness helpt u graag verder. Wij zijn expert op gebied van jacuzzi's, zwemspa's en hottubs in Raalte. U kunt bij ons niet alleen terecht voor kwaliteit, maar ook voor gedegen advies en uitstekende service. Een jacuzzi kopen is een mooi en belangrijk moment. U staat op het punt een forse investering te doen. Het is een investering waar u lang plezier van zult hebben. Samen zorgen we ervoor dat je de juiste keuze maakt.


Jacuzzi Kopen Platinum Spas Onyx

Goede jacuzzi’s voor de beste prijs

Je wilt een jacuzzi kopen, maar met dat besluit begint je zoektocht pas. Je koopt namelijk nooit zomaar een jacuzzi. Er is ontzettend veel keuze. Het begint allemaal met de keuze voor het juiste type. Wij vertellen je daar graag alles over.

Bij Finesse Wellness kun je terecht om elk soort jacuzzi te kopen. Wist je dat jacuzzi eigenlijk gewoon een merknaam is? Wij gebruiken deze term ook breed omdat mensen hier aan gewend zijn. Vergelijk het met Luxaflex, een begrip maar al jaren lang leverbaar door verschillende merken. Helaas is de ene jacuzzi is dus de andere niet. Wanneer wij onze klanten over de verschillen en mogelijkheden vertellen, gaat er vaak een wereld voor hen open. Bij ons kunt u jacuzzi's kopen in verschillende prijsklasses en waarbij de kwaliteit altijd goed is.

Klanten die u voor gingen

JACUZZI-PLAATSING-ZWOLLE
Wellis Pluto jacuzzi

Bezorging & Installatie

Wij kunnen uw aankoop bezorgen, plaatsen en aansluiten indien gewenst. Wij vullen het bad en testen het in uw bijzijn, zodat u 100% tevreden bent voordat wij vertrekken.

Kwaliteit

Kwaliteit staat voorop, maar het moet wel betaalbaar zijn. Wij streven altijd naar een goede prijs-kwaliteits verhouding, maar verkopen enkel kwaliteits-producten.

Support

Overal gaat wel eens wat mis, kan gebeuren, belangrijk is hoe en waneer het wordt opgelost. Wij streven naar een oplossing binnen twee weken met ons eigen serviceteam.

Veilig Betalen

U betaald pas op dag van levering als wij ter plekke zijn. Dit kan met een simpele overboeking.

dame in zwemspa dame in zwemspa

De specialist voor Noord-Oost Nederland

Ondanks dat wij een jong bedrijf zijn, hebben wij in korte tijd een naam opgebouwd als specialist op het gebied van jacuzzi’s in Overijssel. Je vindt ons bedrijf en onze showroom in Zwolle, vlak bij Raalte. Dus als je een jacuzzi wilt kopen in Zwolle, is jouw specialist in de buurt. Wij willen er echter zijn voor de hele regio. Dat vinden wij belangrijk. Een jacuzzi kopen vanuit elders in Overijssel is bij ons nooit een probleem: wij bezorgen door heel Noord-Oost Nederland. Ook zorgen wij vanzelfsprekend voor een vakkundige installatie, leggen alles uit en kun je bij ons terecht voor service en onderhoud. Klanten uit onder andere Zwolle, Raalte, Deventer, Emmen, Haaksbergen, Hengelo Biddinghuizen, Enschede en nog veel meer plekken in Overijssel, Drenthe, Gelderland, Flevoland, Friesland en Groningen weten ons te vinden voor het kopen van een spa of jacuzzi en dat maakt ons trots. Omdat wij dit zien als een bewijs dat onze klanten de kwaliteit, service en toewijding van Finesse Wellness waarderen. Dus waar je ook woont in Overijssel: wil je een jacuzzi kopen, trek dan de tijd uit om even bij ons langs te komen. Wij zullen je niet teleurstellen.

Gun jezelf dat beetje extra

Vakantie Thuus - 365 dagen per jaar